Automatisch Handelen in Binaire Opties

Automatisch in binaire opties handelen is één van de snelst groeiende niches in de markt. Het is eenvoudig nu beginners niet altijd de tijd hebben om alle belangrijke aspecten van de handel en financiële analyse te leren, ondanks het feit dat binaire opties eenvoudig te begrijpen en te verhandelen zijn.

Dankzij het automatisch handelen zijn analyses overbodig – de geavanceerde software maakt gebruik van de kennis van deskundigen die handelen in opdracht van de handelaren. Er zijn een aantal belangrijke aspecten waar handelaren op moeten letten bij het zoeken naar automatische handelssoftware. Fair Binary Options geeft de voorkeur aan robots die

 • gratis zijn,
 • op het internet draaien,
 • betrouwbaar zijn,
 • een scala aan gerenommeerde makelaars ondersteunt.

Hieronder vind je de lijst van de door ons beoordeelde automatische handelssoftware. Wij raden alleen de Binary Option Robot.

 • Makelaars
 • Min.
  Storting
 • Min.
  Inleg
 • Max.< terugkeer
 • Beoordeling
 • Handel
 • Binaire Makelaars Recensie

Wanneer je niet zeker bent over het oordeel, bekijk dan andere beoordelingen en bekijk de redenen waarom wij besloten om deze aanbieders niet aan te bevelen. Lees, voor meer informatie over de automatische binaire opties handel, de rest van het artikel hieronder.

Ik heb geen tijd om de marktanalyses te bestuderen – Wat kan ik doen om succesvol in binaire opties te handelen?

Het voorspellen van welke richting de prijs van een activa zal gaan, is niet eenvoudig. Het vereist kennis van de fundamentele waardebepalers, alsmede de technische aspecten van de handel wanneer er grafieken worden gebruikt. Omdat het niet altijd gemakkelijk is om al deze factoren te overzien, hebben handelaren gezocht naar een methode om hun resultaten te verbeteren zonder de noodzaak om marktanalyse te leren begrijpen of eerst deskundige ervaring op te doen.

De oplossing kwam met de introductie van de eerste automatische binaire opties handelssoftware. Deze waren onhandig en niet altijd gemakkelijk te gebruiken. De klant is er dus in geslaagd om het analyse aspect van de handel op te lossen maar heeft in het proces de belangrijkste kenmerken van binaire opties, de eenvoud van het opzetten en de handel, verloren.
Vanwege de voortdurende verbetering van het internet en de rekenformules voor de handel, is het proces van automatische binaire opties handel eenvoudiger en populairder geworden. Door de overstap naar oplossingen die volledig op het internet draaien heeft het meest aanbevolen product – Binary Option Robot, het veel gemakkelijker gemaakt om binaire opties automatisch te verhandelen.

BinaryOptionRobot Top Banner

Hoeveel moet ik storten op met de automatische handel te beginnen?

Veel handelaren willen graag weten hoeveel ze moeten storten om te kunnen beginnen handelen met een bepaalde binaire opties robot. Het hangt af van de binaire opties makelaar die de automatische handel vergemakkelijkt. Meestal begint de minimale storting met $ 200.

Binary Option Robot – Instellen Softwarevoorkeuren

Aangezien er verschillende soorten binaire opties robots zijn, is het te begrijpen dat elk van hen een beetje verschillend kan zijn. Maar de meesten hebben een aantal basisinstellingen zoals de minimale handel, het maximumbedrag dat men dagelijks kan verliezen, de aard en omvang van de transacties die worden gedaan, etc. Klanten zullen dus in de meeste gevallen in staat zijn om de portefeuille die wordt verhandeld, te beheren. Zelfs bij de simpelste Binary Option Robot.

Binary Option Robot – Makelaars

bancdebinary200x36Software om automatisch in binaire opties te handelen kan op verschillende manieren integreren met bainaire makelaars. Omdat er wereldwijd momenteel honderden makelaars op de markt zijn, kan elk van hen iets hebben om de automatische handel te integreren en te handelen. De beste Binary Option Robot gebruiken alleen de beste makelaars. Binary Option Robot integreert met Banc De Binary, No1Option, BinaryGlobes, PorterFinance, CherryTrade, GOptions en RBoptions

Hoeveel kan ik verdienen met de geautomatiseerde binaire handel?

Dit is de vraag waar handelaren het meest in geïnteresseerd zijn. Aanbieders van geautomatiseerde handel in binaire opties hebben de neiging om veel te beloven, maar de resultaten kunnen in werkelijkheid heel anders zijn. Een van de voorbeelden van zulke beloftes is BinaryBoom waar ze $ 17.000 per week beloven (alleen in het Engels). Er zijn vele redenen waarom dit niet waarschijnlijk is.

binary-option-robot-results-september

Met de Binary Option Robot hebben we winstkansen berekend van meer dan 70% (alleen in het Engels). Dit is veel meer waarheidsgetrouw dat wij zelf hebben geverifieerd – zegt zoals het is en is één van de redenen waarom wij de Binary Option Robot aanraden.

Waarom zou je de geautomatiseerde handel in binaire opties proberen?

Het idee is, natuurlijk, om de handel voor de gemiddelde klant te vereenvoudigen. Veel mensen die handelen in binaire opties hebben geen ervaring in handelen op de financiële markten. Sommigen begrijpen niet eens de basisbegrippen.

Hoewel het handelaars die de risico’s niet begrijpen niet wordt aangeraden om te investeren, maakt de geautomatiseerde handel in binaire opties het gemakkelijker om de markt te betreden zonder te vrezen voor verlies. Signalen die door de geautomatiseerde handel worden gegenereerd, worden door de software als transacties geplaatst. Het systeem vereist doorgaans weinig input van de gebruiker.

Met de auto-trading software rekent de handelaar erop dat de signaalaanbieder de deskundigheid levert die hij mist en gebruikt hij deze om te profiteren van de markt. Dit klinkt echt geweldig, en in veel opzichten is het dat ook. Bij het handmatig handelen moet de handelaar bekend zijn met alle verschillende volume bewegingen, trends en de prijzen van de onderliggende activa. Dit kan gedaan worden door het analyseren van grafieken en de verschillende fundamentele indicatoren die op dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse basis plaatsvinden. Een geautomatiseerd handelssysteem stelt de handelaren in staat om winst te maken zonder de noodzaak voor uitgebreide kennis over het handelsproces.

BinaryOptionRobot Top Banner

Binaire opties signalen vs geautomatiseerde binaire handel

Er is nu, waarschijnlijk, wat verwarring. Waarom vermelden wij binaire optie signalen wanneer het doel van het artikel is om de geautomatiseerde handel in binaire opties te verklaren? Dat komt omdat deze twee begrippen met elkaar verweven zijn. Binaire signalen zijn ook een idee om het voor gewone mensen eenvoudiger te maken om beter resultaten te halen. Signaalaanbieders genereren signalen, hetzij door rekenkundige formules of door professionele ervaren handelaren en gebruiken informatie- en communicatietechnologie om ze naar de klanten te sturen. De klanten kunnen vervolgens beslissen of ze het advies uit de signalen willen overnemen en als zodanig willen handelen.

Robot-signals-300x214Automatische handelssignalen = U hoeft niet handmatig te handelen

Met de geautomatiseerde binaire handel gaat het enigszins anders. Handelaren hoeven niet het signaal voor de handel te kiezen of iets handmatig te selecteren. Alles gebeurt automatisch. Dit betekent dat de klant, in de meeste gevallen, niets hoeft te doen om transacties te plaatsen. Het systeem doet het zelf. De door het systeem gegenereerde transacties heten echter nog steeds “signalen”, maar in dit geval worden de signalen op het binaire opties platform automatisch opgevolgd.
Het voordeel van hoge-kwaliteit geautomatiseerde handelssystemen is dat de handelaren in staat zijn om verschillende transacties uit te voeren met behulp van diverse technieken zonder continue de markt te hoeven volgen. Dit maakt het zeker gemakkelijker om verschillende accounts te beheren omdat het best moeilijk kan zijn om ze handmatig te beheren.

Software for automatisch handelen in binaire opties

Er zijn verschillende soorten aanbieders van geautomatiseerde handel in binaire opties. Zij verschillen vooral qua ontwerp. Wanneer wij spreken over ontwerp dan hebben we niet over de grafische vormgeving, in de volksmond de “look and feel”, maar over het ontwerp van het handelssysteem.

Experts in geautomatiseerde handel in binaire opties

Zoals we al zeiden, maken veel van deze diensten gebruik van rekenkundige handel, terwijl anderen gebruik maken van professionele handelaren. De rekenkundige transacties zijn beter in gevallen waar klanten de voorkeur geven aan transacties op korte termijn omdat deze rekenformules snel patronen kunnen ontdekken waarvoor ze zijn geprogrammeerd om zo snel transacties te plaatsen op handel met een korte verstrijktijd. Professionele handelaren zijn beter in handelen overdag en bij handel met langere looptijden.
Maar het ontwerp van de software zal voor de klantervaring het belangrijkste onderdeel zijn van de geautomatiseerde handel in binaire opties. Dit heeft betrekking op de manier waarop software is ontworpen. Bij de handmatige handel worden binaire opties verhandeld verhandeld via een internetplatform dus hoeven handelaren niet veel na te denken over de manier waarop het platform werkt.

BinaryOptionRobot Top Banner

Niet alle automatische handelssoftware is hetzelfde

Er zijn verschillende soorten software die elk anders ontworpen zijn. In dit hoofdstuk bekijken we software, waarmee je automatisch binaire opties kunt verhandelen, die moet worden gedownload en moet worden geïnstalleerd als een standalone applicatie op de computer. Dit betekent dat de handelaar zich moet registreren op de website van de aanbieder en, indien nodig, moet betalen voor een licentie om zo een link te ontvangen om de software te downloaden en te installeren op de computer. Daarna moet de software worden ingesteld. Meestal gaat het daarbij om het invoeren van de informatie van de gekozen makelaar en inloggegevens. Afhankelijk van de software moeten er meer of minder instellingen worden aangepast voordat de software gebruikt kan worden.
Het probleem van deze methode is dat de meeste gebruikers problemen hebben met het downloaden en installeren van de software. Dit is begrijpelijk – we leven in de 21e eeuw, waar mensen zoeken naar oplossingen die werken en die niet veel inspanning vereisen. Standalone software heeft wel het voordeel dat ze doorgaans stabieler zijn dan de software om automatisch binaire opties te verhandelen die nu zullen bespreken.

c02282373-300x163Software om automatisch binaire opties te verhandelen – browser plugins

De tweede groep software om automatisch in binaire opties te handelen zijn de plugins. Het idee hier is om de ondersteunende functie van de moderne browsers te gebruiken – extensies – om een klein programma te laten draaien dat de transacties zal uitvoeren bij de gekozen makelaar. Meestal krijgt men een balk aan de zijkant met een aantal instellingen. Hoewel dit erg praktisch lijkt zijn het doorgaans de slechtste ontwerpen. Veel van deze programma’s werken op een wijze waarbij de software de positie van het platform gebruikt om signaalgegevens direct in de interface van het handelsplatform van de makelaar te plaatsen.
Dit is een zeer onhandig oplossing en waarschijnlijk de ergste vorm implementatie van software om automatisch in binaire opties te handelen. De installatie kan eenvoudiger zijn dan bij de standalone software, maar dat is doorgaans niet het geval. Soms moeten plugins, net als bij reguliere software, worden gedownload en geïnstalleerd. In ieder geval is deze oplossing vaak minder stabiel en is het afhankelijk van de browser en de prestaties van de browser.

Het beste zijn 100% automatische handelssoftware die draaien op het internet

dashboard_popup_robot1-300x201Zonder ook maar stil te staan bij de prestaties van de software voor het automatisch handelen (alleen in het Engels) in binaire opties komen we aan bij de nieuwste manier om het automatisch handelen uit te voeren. De nieuwe aanpak gaat uit van het inherente internet-gebaseerde karakter van binaire opties en houdt de belangrijkste eigenschap van de handel in binaire opties – online. Geen download, browser-interface. Het idee is om alle noodzakelijke instellingen in de browser te hebben en de automatische handel aan of uit te zetten door middel van een simpele klik. Internet-gebaseerde oplossingen worden steeds populairder om binaire opties mee te verhandelen omdat er geen installatie vereist is.

Ook zijn ze stabieler omdat ze, vanwege hun server-gebaseerde karakter, niet afhankelijk zijn van de toestand van de computer van de klant. Alle transacties worden uitgevoerd in de cloud en signalen worden op dezelfde manier behandeld. De internet-gebaseerde robot zal, zelfs wanneer de computer van de handelaar de internetverbinding verliest of een stroomstoring heeft, niet worden aangetast. De webinterface wordt gebruikt als een vereenvoudigd raam naar de wirwar van verbindingen tussen de automatische handelaar en de makelaar die het geheel mogelijk maakt.
De handelservaring van de automatische handelssoftware loopt via de server, terwijl het platform van de makelaar wordt gebruikt om transacties te plaatsen. Behalve het toevoegen van een nog een transactie aan de lijst die moet worden uitgevoerd zijn er geen aanwijzingen dat er gehandeld wordt.

BinaryOptionRobot Top Banner

Prijzen & Activeringssleutel voor de Robot

Veel klanten vragen hoeveel dergelijke oplossingen voor het automatisch handelen in binaire opties kosten. Daar is géén uniek antwoord voor. Sommige brengen kosten voor hun software in rekening, terwijl anderen dat niet doen. Sommige vereisen maandelijkse abonnementen, terwijl anderen software licenties verkopen. Ook bieden velen een gratis versie die alle mogelijkheden bevat van de volledige versie, en waarvoor betaald moet worden. In sommige gevallen zijn er minder functies, terwijl in andere gevallen niet alle makelaars beschikbaar zijn.
Betaalde software heeft doorgaans een activeringscode nodig, die men van de aanbieder ontvangt, om te kunnen werken. Dit is een bescherming tegen degenen die het zouden downloaden zonder te betalen. Dit is ook een reden waarom veel klanten denken dat binaire opties robots een probleem hebben of een keygen (activatering sleutel generator) gebruiken. We hebben niets gehoord van hackers die er in geslaagd zijn iets te ontwikkelen om de software gratis te downloaden maar het is zeer waarschijnlijk dat de toegang, in dat geval, geblokkeerd zal worden door de makelaar.

Gratis software om automatisch in binaire opties te handelen

Wanneer je liever niet betaald voor de Binary Option Robot software, is het niet nodig om te gaan zoek naar keygens en achterdeuren. Er zijn prima gratis aanbieders van automatisch handelen in binaire opties en waarvoor je je alleen maar hoeft aan te melden en een account aan te maken. Zoals je kunt zien op de liste , onze favoriet is Binaire Opties Robot. Binary Options Robot is gratis en draaien op het internet waardoor je niets hoeft te downloaden.

APPLEMAC-300x160Binaire opties bot voor Mac

Niet alle aanbieders van automatische handel in binaire opties hebben een versie die beschikbaar is voor de mac. Soms werken plugin-oplossingen maar soms ook niet. De beste manier om een web-gebaseerde oplossing te krijgen is bij het eerder-genoemde Binary Options Robot. Zo weten handelaren zeker dat het zal werken op elk platform, zonder dat er iets geïnstalleerd hoeft te worden.

Binary Otption Robot – oplichting of niet

De markt voor de binaire opties robot is veelzijdig en het is moeilijk om te zeggen dat elke dienst goed is. Sommigen kunnen redelijk zijn maar ze gebruiken spam-achtige tactieken die ons doen wantrouwen. Anderen azen alleen op klanten via hun ‘snel geldverdienen’ aanbiedingen. Geloof ons; zoiets bestaat niet. Val daar niet voor. Het is ook belangrijk dat de binaire opties robot van je keuze geen makelaars toont die in feite oplichters zijn want anders kun je problemen ondervinden met het opnemen van je geld. Bekijk onze zwarte lijst om te zien welke handelaren je moet vermijden.

Top 10 Makelaars Lijst

 • Makelaar
 • Min. Storting
 • Max Rendement
 • Recensies
 • small logo picture
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
 • iqoption logo 200
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
Uw vermogen zou in gevaar kunnen zijn