Binaire Opties Zwarte Lijst
Marja De Klerk
Deze zwarte lijst makelaars hebben beide klanten en de industrie benadeeld dus wij raden nieuwe beleggers aan geen zaken te doen met deze bedrijven. EZtrader was één van de eerste zaken die wij behandeld hebben. Ze weigerden systematisch om opnames te verwerken voor bepaalde klanten. Uiteindelijk betrokken zij klanten in een reeks standaard wanpraktijken, zoals... Lees Verder
Deze zwarte lijst makelaars hebben beide klanten en de industrie benadeeld dus wij raden nieuwe beleggers aan geen zaken te doen met deze bedrijven. EZtrader was één van de eerste zaken die wij behandeld hebben. Ze weigerden systematisch om opnames te verwerken voor bepaalde klanten. Uiteindelijk betrokken zij klanten in een reeks standaard wanpraktijken, zoals het geld verliezen van beheerde accounts, het niet vermelden van bonus voorwaarden en het voortdurend negeren van e-mails van klanten. Terwijl excuus na excuus werd gemaakt koste het de klant effectief $ 30,000. CySEC heeft ook de licentie van het moederbedrijf ingetrokken als gevolg van onethische gedrag. EnterOption is de tweede poging van hetzelfde bedrijf verantwoordelijk voor EZtrader. We hebben dit bedrijf ook op de zwarte lijst gezet met de vermelding dat dit hetzelfde team mensen is. EveryOption werd onlangs gelabeld door Fair Binary Options voor fraude en verscheen snel daarna op de zwarte lijst. Wij hebben duidelijk bewijs dat deze makelaar gebruik maakte van gestolen persoonlijke gegevens om zodoende klanten te benaderen die reeds bij andere makelaars geregistreerd stonden. Als binaire opties handelaren hun makelaar niet kunnen vertrouwen met de persoonlijk gegevens van anderen, is het voor ons onbegrijpelijk waarom iemand zich zou aanmelden terwijl het onduidelijk is hoe de makelaar de persoonlijke gegevens  in handen kreeg. Lees meer over EveryOption scam. NextOption was de tweede makelaar die wij verwijderd hebben uit onze lijst als gevolg vanernstige inbreuken op de privacy. Het bleek dat ook deze makelaar gestolen persoonlijke gegevens gebruikte om niet-geregistreerde klanten te benaderen. Dit beschadigd de reputatie van andere makelaars in de binaire opties industrie, dus een reactie was nodig. NRGbinary werd onlangs ontdekt als een andere makelaar betrokken bij frauduleuze activiteiten nadat een klant contact met ons had gezocht. Wij hebben geprobeerd om deze situatie op te lossen, maar onethisch gedrag van deze broker resulteerde in een klant met geldverlies. NRGbinary was niet geautoriseerd om te handelen in naam van de klant, maar deed dit desondanks. Herhaalde waarschuwingen mochten niet baten. Lees meer hierover in onze NRGbinary fraude artikel. TitanTrade was in verband met hetzelfde bedrijf verantwoordelijk voor NRGbinary en was betrokken bij dezelfde scam als NRGbinary. We besloten om deze makelaar ook op de zwarte lijst te zetten, in waarschuwing voor handelaren!

Binaire Opties Zwarte Lijst

Deze zwarte lijst makelaars hebben beide klanten en de industrie benadeeld dus wij raden nieuwe beleggers aan geen zaken te doen met deze bedrijven.

EZtrader

was één van de eerste zaken die wij behandeld hebben. Ze weigerden systematisch om opnames te verwerken voor bepaalde klanten. Uiteindelijk betrokken zij klanten in een reeks standaard wanpraktijken, zoals het geld verliezen van beheerde accounts, het niet vermelden van bonus voorwaarden en het voortdurend negeren van e-mails van klanten. Terwijl excuus na excuus werd gemaakt koste het de klant effectief $ 30,000. CySEC heeft ook de licentie van het moederbedrijf ingetrokken als gevolg van onethische gedrag.

EnterOption

is de tweede poging van hetzelfde bedrijf verantwoordelijk voor EZtrader. We hebben dit bedrijf ook op de zwarte lijst gezet met de vermelding dat dit hetzelfde team mensen is.

EveryOption

werd onlangs gelabeld door Fair Binary Options voor fraude en verscheen snel daarna op de zwarte lijst. Wij hebben duidelijk bewijs dat deze makelaar gebruik maakte van gestolen persoonlijke gegevens om zodoende klanten te benaderen die reeds bij andere makelaars geregistreerd stonden. Als binaire opties handelaren hun makelaar niet kunnen vertrouwen met de persoonlijk gegevens van anderen, is het voor ons onbegrijpelijk waarom iemand zich zou aanmelden terwijl het onduidelijk is hoe de makelaar de persoonlijke gegevens  in handen kreeg. Lees meer over EveryOption scam.

NextOption

was de tweede makelaar die wij verwijderd hebben uit onze lijst als gevolg vanernstige inbreuken op de privacy. Het bleek dat ook deze makelaar gestolen persoonlijke gegevens gebruikte om niet-geregistreerde klanten te benaderen. Dit beschadigd de reputatie van andere makelaars in de binaire opties industrie, dus een reactie was nodig.

NRGbinary

werd onlangs ontdekt als een andere makelaar betrokken bij frauduleuze activiteiten nadat een klant contact met ons had gezocht. Wij hebben geprobeerd om deze situatie op te lossen, maar onethisch gedrag van deze broker resulteerde in een klant met geldverlies. NRGbinary was niet geautoriseerd om te handelen in naam van de klant, maar deed dit desondanks. Herhaalde waarschuwingen mochten niet baten. Lees meer hierover in onze NRGbinary fraude artikel.

TitanTrade

was in verband met hetzelfde bedrijf verantwoordelijk voor NRGbinary en was betrokken bij dezelfde scam als NRGbinary. We besloten om deze makelaar ook op de zwarte lijst te zetten, in waarschuwing voor handelaren!

Uw vermogen zou in gevaar kunnen zijn

Top 10 Makelaars Lijst

 • Makelaar
 • Min. Storting
 • Max Rendement
 • Recensies
 • small logo picture
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
 • iqoption logo 200
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
Uw vermogen zou in gevaar kunnen zijn