Best Binaire Opties Makelaars

Er zijn honderden binary options brokers online op het moment. Iedere dag proberen duizenden traders relevante en objectieve informatie over binary options brokers te vinden, voordat ze beslissen waar ze hun geld storten. Fair Binary Options is gecreëerd om te helpen in deze zoektocht. Als je meer hulp nodig hebt bij het kiezen van een broker, kijk dan in een aantal van onze gesorteerde lijsten: Top BrokersGereguleerde Brokers –  US BrokersSpotOption Brokers. Bekijk verder onze Blacklisted brokers en Rouge pit om te weten welke plekken je beter kunt vermijden.

In de lijst hieronder zijn veel binary brokers te vinden die we hebben beoordeeld in de afgelopen jaren. Ze worden allemaal aanbevolen door Fair Binary Options als een goede plek om te handelen, neem dus de tijd om onze lijst te bekijken!

 • Makelaars
 • Min.
  Storting
 • Min.
  Inleg
 • Max.< terugkeer
 • Beoordeling
 • Handel
 • Binaire Makelaars Recensie
*Bedrag dat in rekening moet worden gebracht in het geval van succesvolle handel

In onze beste binary options brokers sectie vind je alleen de meest eerlijk en betrouwbare binary brokers online. Je kunt er altijd op vertrouwen dat we uitgebreid onderzochte brokers op onze whitelist hebben staan en we je zullen helpen met alle vragen of in het ongebruikelijke geval je een probleem hebt met één van onze partners. Deze brokers zullen je de beste binary options trading ervaring geven in onze opinie.

Binary Options Klachten

Het is belangrijk om te onthouden als je op het Internet surft, je altijd negatieve recensies over brokers zult vinden van boze traders die hun geld hebben verloren. Als je binary options handelt is er altijd een risico aanwezig en slechte recensies die komen van boze traders helpen niemand. Het is belangrijk objectief te blijven om correct in te schatten wat de services van een broker zijn.

Concurrenten of individuen die geïrriteerd zijn omdat ze hun geld hebben verloren kunnen negatieve recensies schrijven, terwijl ze misschien met de beste binary options brokers hebben gehandeld. Op onze site vind je alleen maar positieve recensies omdat we geen slechte brokers toe voegen. Maar indien we iets negatiefs vinden bij een broker, vertellen we dat ook. Voor brokers die je beter kunt mijden, kijk op Blacklisted brokers pagina.

Kies de beste Broker

Er zijn verschillende andere redenen waarom traders onze beste binary options broker recensies zouden moeten lezen voor ze een broker kiezen. Onze recensies van de beste binary options broker tonen de meest belangrijke opties en geeft vaak verborgen informatie aan die verstopt zit in de algemene voorwaarden. Wij denken dat het belangrijk is om deze details te tonen, zodat de traders het ook weten. Een gedeelte van de informatie die de Fair Binary Options recensies tonen zijn:

 • Speciale opties: hier tonen we alle belangrijke opties die een broker aanbiedt.

Deze zijn meestal beschikbaar met verschillende account types die elk een eigen niveau van service bieden, afhankelijk van de minimale storting

 • bonussen: bijna iedere broker biedt beloningen die aanmoedigen om te handelen. Fair Binary Options toont ook de voorwaarden die bij de bonussen horen, zodat traders altijd weten hoe deze effect hebben op het handelen.
 • de beste binary trading platforms: we bekijken de software die het allemaal mogelijk maakt. Er zijn verschillende grote aanbieders, zoals SpotOption, TechFinancials, Tradologic en MarketsPulse. We hebben veel ervaring in het gebruik hier van.
 • assets: Fair Binary Options recensie geeft de basis informative over de hoeveelheid assets beschikbaar voor trading
 • klantenservice: we chatten met de klantenservice om te testen hoe de broker de klantenservice heeft ingericht die de traders moet helpen. Dit is de beste manier om de service te testen.
 • stortingen: we geven alle mogelijkheden aan om geld te storten bij de broker en de bijbehorende minimum limieten
 • uitbetalingen: we waarschuwen traders als de eisen voor uitbetaling te hoog zijn, of het te lang duurt om je geld terug te krijgen.

Zoals eerder vermeld zullen de recensies op verschillende plekken onderling duidelijk verschillen. Je kunt verschillende websites vinden, zoals de onze, die online brokers evalueren en aanbevelen met welke broker je zaken moet doen. Fair Binary Options is de beste plek om alle goede binary options brokers te vinden en we hebben veel werk gestopt in het volgen van de veranderingen in de industrie die traders direct of indirect kunnen raken.

Onthoud dat het vinden van een betrouwbare online broker je veel geld en tijd zal besparen. Het laatste wat je wilt is dat je geld wordt gestolen omdat je geen tijd hebt genomen om je huiswerk te doen. Door het volgen van deze tips verzeker je jezelf dat het traden zo gemakkelijk en soepel mogelijk verloopt.

Top Binary Options Brokers – FBO Awards

Onder het logo van sommige van onze brokers zullen de traders award iconen opvallen. Dit betekent dat deze binary options brokers zulke exceptionele services bieden dat ze beloond zijn met een FBO Award. Fair Binary Option Awards waarderen de beste in de industrie. Er zijn veel categorieën en we geven ze alleen aan brokers die constant goed presteren en geen klachten ontvingen, of kleinere klachten die werden opgelost in het voordeel van de klant.  Zie de winnaars van de 2015 FBO Awards.

Secure Binary Broker Certificate

Fair Binary Options Secure Binary Broker Certificate is het certificaat dat we geven aan brokers die constant beter presteren dan de rest van de markt. Deze brokers hebben gezorgd voor een uitstekende service voor meerdere jaren zonder belangrijke klachten. Gebaseerd op hun merk en voorgaande ervaringen met ze, geeft Fair Binary Options deze certificaten uit om die brokers die bekend staan op hun goede service op te laten vallen en om de hele industrie meer transparant te maken voor de klanten.

Fair Binary Options Recensies

We hebben alles gedaan wat we kunnen om de transparantie te verbeteren voor individuele binary options recensies om zeker te weten dat traders de relevante informatie krijgen zoals hierboven beschreven staat. Naast de certificaten en awards die we gebruiken, kunnen de traders de speciale opties zien die de brokers aanbieden, hun handel platform, bonussen, stortingen, uitbetalingen en meer! Alle relevante informatie die we samengevoegd hebben in onze binary options recensies wordt gepresenteerd op een manier die makkelijk te begrijpen is.

Binary Options Reviews – Blacklisted brokers

Soms komen traders naar ons als ze problemen hebben met brokers. In het geval dat de problemen niet behandeld zijn op een eerlijke manier en de broker duidelijk schade heeft berokkend bij de klant, zetten we de broker op de blacklist. Als traders vragen hebben over onze binary options review of klachten hebben, nodigen we ze uit om met ons contact te maken via de  Contact pagina op Fair Binary Options.

We bekijken de brokers op een regelmatige basis om zeker te zijn dat ze voldoen aan onze hoge standaard op ieder moment. We raden aan alleen te traden met brokers die op onze site staan vermeld, om zo onprettige ervaringen te vermijden alsook problemen met uitbetalingen. EZTrader & NRG Binary zijn permanent van onze broker lijst verwijderd, samen met andere merken die fraudeleus waren. Dit zijn zeker niet de beste brokers! Je vindt onze Blacklisted binary brokers hier, met complete uitleg waarom deze scammers verwijderd zijn van onze lijst.

 

Vind een Binary Options Broker, Maakt Niet Uit Welk Land Je Vandaan Komt!

We werken hard om de beste platforms te brengen naar onze traders in ieder land door ons netwerk van 16 lokale websites. We laten geen Non-Us brokers zien in de broker lijst voor bezoeker in de USA. We bieden gereguleerde binary options broker voor US inwoners.

US binary options traders hebben veel manieren waarmee ze kunnen traden met brokers die accounts uit de Verenigde Staten accepteren. Sinds de belemmerende regelgeving verbiedt de EU manier van brokers voor  US binary options, kunnen traders gebruik maken van brokers op zee. Deze US binary options brokers zijn door Fair Binary Options beoordeeld. Om te voorkomen dat US binary options traders slachtoffer worden van scam brokers, kunnen ze gebruik maken van onze blacklist om te zien welke brokers niet worden aangeraden om mee te werken.

Bezoekers uit andere landen kunnen hun eigen taal kiezen in de hoek rechtsboven van de website, om de website in hun eigen taal te krijgen en om een selectie van brokers te zien die de beste trading platforms en klantenservice hebben voor klanten uit dit land. We steken veel tijd in onze lokale versies om de beste ervaringen te krijgen voor alle gebruikers.

Top 10 Makelaars Lijst

 • Makelaar
 • Min. Storting
 • Max Rendement
 • Recensies
 • small logo picture
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
 • iqoption logo 200
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
Uw vermogen zou in gevaar kunnen zijn