BDSwiss Recensie 2018

FairBinaryOptions Broker Certificate
 • Min. Storting €10
 • Max. Rendement 75%
 • Min. Inleg €1
 • Mobiel Yes
 • Software SpotOption
 • Live Chat Yes

BDSwiss is een gereguleerde binaire opties makelaar die de handelaar een wijde selectie biedt in interessante functies en promoties. Deze uitstekende handels service verdient in het zonnetje gezet te worden aangezien deze onze waarden reflecteren. Het doel van BDSwiss is het creëren van een geavanceerde handels omgeving voor een selectie loyale handelaren die kunnen profiteren van de expertise van BDSwiss. Om te begrijpen in hoe verre  zij de handelservaring en relevante functies hebben verbeterd, lees onze BDSwiss recensie.

 1. Website Voorbeeld

 1. BDSwiss Account Features

  Deze makelaar heeft geen bonus.

  Zoals reeds vermeld in de koptekst van deze BDSwiss recensie, is deze binaire opties makelaar gereguleerd door EU-autoriteiten. Hun registratie nummer bij CySEC is 199/13. Gereguleerd betekent dat BDSwiss veilig handelen op hun platform mogelijk maakt zodat handelaren er zeker van kunnen zijn dat hun geld in veilige handen is en dat er geen sprake is van inbreuk op de gegevensstromen. De gereguleerde status is een kenmerk omdat deze de handelaar vertrouwen geeft aan het begin van de handel en BDSwiss werkt samen met regelgevende organisaties in de hele EU.

  Naast het feit dat BDSwiss gereguleerd is bieden zij ook een breed assortiment van interessante kenmerken die gebruikers een beter inzicht geven in de meest belangrijkste markt bewegingen en mogelijkheden. De website van BDSwiss is voorzien van een overzichterlijke nieuws sectie en een reeks recensies die handelaren up to date houden betreft de meest recente ontwikkelingen in de binaire opties handel industrie en relevante activiteiten. Dit gedeelte van de site is onderverdeeld met behulp van tags, zodat lezers snel en gemakkelijk hun gekozen onderwerp kunnen selecteren. Hoewel dit niet nieuw is, is het meest opmerkelijke aspect van de tags dat deze in werkelijkheid activa zijn, zodat handelaren met gemak de bewegingen van de gekozen activa kunnen volgen. Tags verwijderen de wirwar. Dit vonden wij een zeer positief kenmerk bij het beoordelen van BDSwiss.

  Om het begrip hierin te verbeteren en de kans op rendement te verhogen, biedt BDSwiss verschillende opleidings mogelijkheden zodat de handelaar de benodigde informatie tot zijn beschikking heeft m.b.t. de markten en binaire opties alvorens zich op het handelen te storten. Maar dat is nog niet alles, voor gevorderde handelaren heeft BDSwiss de zogenaamde VIP-lounge die het mogelijk maakt voor handelaren hun ervaringen te delen en te communiceren met mede-handelaren d.m.v. de vele community tools en chatrooms. Deze functie was een van onze favorieten in de BDSwiss beoordeling.

  Alle handelaren kunnen tevens deelnemen aan de vele uitdagingen die deze makelaar organiseert, waarmee  zij hun vaardigheden kunnen verscherpen. Met het tonen van gevorderde handels vaardigheden kunnen handelaren in aanmerking komen voor verschillende beloningen, zoals badges en bonussen.

 2. BDSwiss software

  In het begin van deze BDSwiss beoordeling vermelden wij reeds dat deze binaire opties makelaar een eenvoudig in gebruik en geavanceerd trading platform biedt. In dit deel van de beoordeling zullen we wat meer licht werpen op de SpotOption gedreven handel oplossing en alle andere binaire opties types die men daar kan vinden. De handels-interface is bekend, omdat deze wordt geleverd door SpotOption. Het generieke kleurprofiel is dan ook een van de beste en eenvoudige ondanks het grote aantal mogelijkheden en knoppen op de interface.

  Het nieuwe generatie platform introduceert uitstekende aanpassingsmogelijkheden, voornamelijk met betrekking tot de presentatie van het handelsvenster. Afhankelijk van het aantal gelijktijdige transacties, kan de handelaar het venster zodanig instellen dat deze bijv. één transactie, een lijst, tabel of zelfs drie rijen toont. Dit is zeer praktisch en behulpzaam tijdens het handelsproces.

  BDSwiss biedt een enorme selectie in binaire opties contracten die verhandeld kunnen worden.

  Er is keuze uit verschillende types, zoals de meer traditionele opties, Paren, Lange Termijn Opties, supersnelle 60 seconden (beter bekend als Turbo) en de hoge rendement opties

  OneTouch en Ladder. Met zoveel keuze waren wij zeer onder de indruk bij het beoordelen van het BDSwiss platform. De portefeuille kan ingesteld worden met de geprefereerde looptijden.

  Een minder hoog scorende factor waar het de portefeuille betreft is de enigzins beperkte lijst van activa. Deze biedt 27 aandelen, 15 valutaparen, 7 grondstoffen en 20 indexen. Hoewel dit de norm blijkt te zijn is meer keuze een verbetering ondanks het feit dat Pairs of OneTouch gebruikt kunnen worden bij het verhogen van het rendement. Andere  beschikbare tools zijn onder meer

  Uw vermogen zou in gevaar kunnen zijn
 3. BDSwiss Helpen

  BDSwiss ondersteuning is een wereldwijde helpdesk met opgeleid personeel die vanaf het moment dat de handelaar zich aanmeld deze begeleid in hun zoektocht de markt te veroveren.

  De vakkundige klantendienst staat u dagelijks bij van 09:00-21:00 CET. U kunt hen bereiken via telefoon, Live-Chat, Skype of email.

  Er zijn 13 nationale telefoonnummers waaruit handelaren kunnen kiezen voor ondersteuning. We hebben vooral gebruik gemaakt van de e-mail optie voor de BDSwiss beoordeling, maar het was zeer aangenaam om ook telefoon nummers te zien voor Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Italië, Griekenland en nog veel meer. De klantenservice was zeer behulpzaam bij al onze vragen en ondersteunend wanneer er problemen voorkwamen. Handelaren kunnen ook communiceren met BDSwiss via Facebook of Twitter.

  Uw vermogen zou in gevaar kunnen zijn
 4. BDSwiss Banken en bedrijfs informatie

  Voor de BDSwiss bankdiensten beoordeling maakte wij gebruik van de creditcard optie,en deze, een van de meest belangrijke diensten die makelaars te bieden hebben, stelde niet teleur. Stortingen en overschrijvingen zijn een belangrijk onderdeel in het bedrijfsleven van de binaire opties makelaar. Want het is juist dit proces waar klanten vertrouwen in wensen te hebben, waar fondsen worden gestort op hun handelaars accounts. Zij vertrouwen in wezen dat hun geld veilig is en daarom besteden wij bij elke beoordeling zoveel aandacht aan deze specifieke dienst, inclusief die van BDSwiss.

  Storten en opnemen is vrij eenvoudig en men kan deze aanvragen via het account controle paneel, de transacties zijn niet direct daarna zichtbaar. Het transparante beleid van BDSwiss geeft duidelijk aan welke wachttijden er verbonden zijn aan de diverse betaal / opname methodes. Dus wij raden iedereen aan om de relevante informatie goed door te lezen alvorens een beslissing te maken welke methode bij BDSwiss het beste is voor u.

  Beleggers kunnen gebruik maken van creditcards, bankoverschrijving, Maestro, Sofort, PaySafe, Ukash, GiroPay en EPS. Dit zijn allemaal vertrouwde betaalsystemen die een goede beveiliging bieden. Om uw veiligheid te garanderen zijn alle datatransacties versleuteld met een 256-Bit SSL-codering. Credit Cards, Maestro en net-wallets bieden een onmiddelijke verwerking van de transactie, bankoverschrijvingen duren iets langer.

  Uitbetalingen worden voltrokken binnen twee werkdagen en vervolgens vrijgegeven. De 48 uur verwerkingstijd is langer dan dat gebruikelijk is in de industrie. Houdt u er rekening mee dat het tot zeven dagen kan duren eer het geld ook daadwerkelijk op uw rekening staat.

  Minimum opname is €100, wat naar onze mening wel wat lager zou mogen zijn. Opnames met credit card zijn gratis maar bankoverschrijving zijn €25. BDSwiss is een geregistreerd handelsmerk van BDSwiss Holding Plc. BDSwiss Holding Geregistreerd in Cyprus met kantoren op Cyprus en in Duitsland.

 5. Uw vermogen zou in gevaar kunnen zijn

Top 10 Makelaars Lijst

 • Makelaar
 • Min. Storting
 • Max Rendement
 • Recensies
 • small logo picture
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
 • iqoption logo 200
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
Uw vermogen zou in gevaar kunnen zijn