Binary Options Robot Recensie

Binary Options Robot Recensie
Nik Wouters
Binary Options Robot is de beste binaire opties auto trading software die er bestaat. Er zijn vele redenen waarom wij van mening zijn dat deze uitspraak gerechtvaardigd is en wij zullen deze redenen vermelden in onze Binary Options Robot recensie. Bij Binary Options Robot zijn er geen downloads nodig, er bestaan een groot aantal unieke functies, zoals... Lees Verder
Binary Options Robot is de beste binaire opties auto trading software die er bestaat. Er zijn vele redenen waarom wij van mening zijn dat deze uitspraak gerechtvaardigd is en wij zullen deze redenen vermelden in onze Binary Options Robot recensie. Bij Binary Options Robot zijn er geen downloads nodig, er bestaan een groot aantal unieke functies, zoals portfolio maturity tool en instellen van risiconiveau. Tevens zullen we het in de recensie hebben over alle functies van de VIP account eigenschap zowel als de belangrijke  informatie over de binaire opties makelaars waar handelaren gebruik van kunnen maken bij handelen met de Robot. Om gebruik te maken van één van de Robot ondersteunde binaire opties makelaars, is het nodig om een nieuwe account aan te maken bij deze makelaar. Kies de optie "Open Gratis Account" op het Binary Options Robot dashboard.  
5
 1. Website Voorbeeld

 1. BinaryOptionsRobot Makelaar Recensie

  Binary Options Robot is de beste binaire opties auto trading software die er bestaat. Er zijn vele redenen waarom wij van mening zijn dat deze uitspraak gerechtvaardigd is en wij zullen deze redenen vermelden in onze Binary Options Robot recensie. Bij Binary Options Robot zijn er geen downloads nodig, er bestaan een groot aantal unieke functies, zoals portfolio maturity tool en instellen van risiconiveau. Tevens zullen we het in de recensie hebben over alle functies van de VIP account eigenschap zowel als de belangrijke  informatie over de binaire opties makelaars waar handelaren gebruik van kunnen maken bij handelen met de Robot. Om gebruik te maken van één van de Robot ondersteunde binaire opties makelaars, is het nodig om een nieuwe account aan te maken bij deze makelaar. Kies de optie “Open Gratis Account” op het Binary Options Robot dashboard.

   

 2. BinaryOptionsRobot Kenmerken

  Bij een recensie van de speciale kenmerken van Binary Options Robot is het een goed idee om te beginnen met de meest opvallende. Deze binaire opties auto trading software is de nieuwe generatie waar het web technologie betreft, technologie die volledig toegankelijk is zonder dat handelaren deze hoeven te downloaden. Binary Options Robot verbind met de API van de makelaar d.m.v. een ‘back end’ connectie en integreert met de gekozen makelaar  zonder dat daartoe enige tussenkomst nodig is van de handelaar. Belangrijk is dat handelaren zich dienen aan te melden voor een NIEUWE ACCOUNT bij makelaars via de Binary Options Robot Dashboard. Het systeem werkt helaas niet met bestaande accounts die klanten wellicht al met makelaars hebben.

  Wat betekent dit voor de handelaars? Het is eenvoudig! Handelaren melden zich aan, kiezen vervolgens een makelaar van het dashboard, storten bij de makelaar en schakelen de auto-trading in naast de naam van de makelaar. Handelaren kunnen ook een aantal extra instellingen kiezen om hun portfolio fijn af te stellen; deze worden beschreven in het volgende deel van de Binary Options Robot recensie.

  Er zijn verschillende makelaars die Binary Options Robot momenteel ondersteunt. Binary Options Robot werkt samen met gereglementeerde makelaars, en EU binaire makelaars. Er valt dus te kiezen uit een breed assortiment makelaars.  Bij aanmelding kiest Binary Options Robot automatisch een aanbevolen makelaar, gebaseerd op in welk land de klant woont, en maakt tevens een account aan. Zodat handelaren enkel hoeven te storten door op de onderstaande knop te klikken en een gebruikernaam en wachtwoord te kiezen die dan volgen in de post. Ook een mogelijkheid is om de log-in gegevens te kopieren uit het pop up venster. Indien de klant zelf een makelaar wilt kiezen, kan dat natuurlijk ook. Dit kan later gedaan worden via het Binary Options Robot Dashboard. De Binary Options Robot recensie geeft hier een lijst van relevante makelaars met bijbehorende informatie over minimale trades:

  Banc De Binary          $1

  24option                     $25

  OptionFM                   $1

  10Markets                  $25

  PlusOption                 $25

  BinaryBrokerz           $25

  Voor informatie over de minimale storting regels van een bepaalde makelaar, zie het Bankieren en Bedrijf deel van deze Binary Options Robot recensie. Handelaren kunnen zien hoe goed de Binary Options Robot presteert, door op het tabblad “Signalen” op hun webpagina te kijken. Door het selecteren van de signaal provider, het risico niveau van de handelsportefeuille en de gekozen binaire opties makelaar, zijn de signalen zichtbaar die gegenereerd worden door deze geweldige auto trading software.

  Dit toont aan dat Binary Options Robot de meest transparante auto trading oplossing is en het mogelijk maakt voor potentiële klanten de trading geschiedenis te zien. Zo kunnen zij er zeker van zijn dat de bereikte slagingspercentages d.m.v. het handelen met Binary Options Robot gebaseerd zijn op tastbare resultaten.

 3. Uw vermogen zou in gevaar kunnen zijn

  BinaryOptionsRobot Trading Software

  Zoals eerder vermeld, is Binary Options Robot een service die volledig werkzaam is vanaf de cloud. Ontworpen door een Deens bedrijf, Robot zorgt voor de hoogste slagingspercentages in de industrie, zichtbaar op het tabblad “Signaal”. Maar deze auto trading oplossing is tevens ongelooflijk eenvoudig in gebruik en biedt veel geweldige functies waarmee gelijktijdig de handelsportefeuille kan worden aangepast.

  Na aanmelding bij een van de ondersteunde makelaars, voor gemak via het Binary Options Robot Dashboard, krijgen handelaren toegang tot alle functies die zichtbaar zijn in een drop-down menu. Meerdere makelaars kunnen worden geselecteerd indien men dit wenst. Deze makelaars kunnen zodanig ingesteld worden om gelijktijdig te handelen via de Robot.

  Traders kunnen dagelijks een “Stop Loss” instellen waarmee aangegeven wordt hoeveel verlies men bereid is te accepteren.Er is ook een instelling die het mogelijk maakt een bedrag te kiezen dat belegd kan worden per trade (zie vorig deel van de recensie voor details). Handelaren kunnen niet alleen het inleg bedrag kiezen maar ook het gewenste aantal dagelijkse transacties, door een van de opties te selecteren in het “Max Daily Transacties” drop down menu.

  Verdere aanpassingsmogelijkheden zijn beschikbaar door het selecteren van de activa die worden verhandeld. Momenteel bestaat er bij elk verhandeld valutapaar een knop die het mogelijk maakt voor de handelaren één valuta paar toe te voegen of te verwijderen uit hun portfolio. Traders die tegen de Robot willen handelen kunnen de optie “reverse trading” selecteren.

  Voor handelaren die volledige controle wensen over hun trades met Binary Options Robot, is er een VIP account eigenschap. Maar dit type account wordt enkel bescshikbaar gemaakt door middel van promoties of een “verwijs een vriend” actie. Wij stellen voor dat handelaren die hier geinteresseerd in zijn geregeld hun inbox checken aangezien Binary Options Robot vaak promoties houden waar VIP toegang wordt weggeven aan handelaren die storten bij een bepaalde makelaar.

  Een VIP account maakt verdere aanpassingen mogelijk. Ten eerste, kunnen klanten met een Binary Options Robot VIP account eigenschap de looptijd van hun portfolio instellen door simpelweg signal groepen in- of uit te schakelen afhankelijk van hun slotkoers. Zodoende kunnen handelaren signalen in- of uitschakelen met looptijden van een dag, een week of een maand. Handelaren die voorkeur geven aan bewegingen met een korte looptijd activeren enkel de dagelijkse signalen terwijl handelaren die op lange termijn investeren juist baat hebben bij het uitschakelen van deze korte termijn signalen.

  Ook kunnen handelaren hun portfolio kiezen op basis van het risiconiveau. Uit tests is gebleken dat zelfs met het grootste risico – een instelling die alle gegenereerde transacties omvat, het succespercentages 78% was gedurende de res periode. Met een laag risico, die enkel de meest veilige transacties omvat, waren de succespercentages meer dan 90%. Een succespercentage wordt berekend uit het totale aantal winstgevende trades tegenover het aantal verliezende trades.

  VIP account klanten mogen tevens een signaal provider kiezen. Momenteel zijn er vier verschillende  signaal providers in samenwerking met Binary Options Robot. Pro Trader Katrina, Pro Trader Mircea, Pro Trader Sergiy en het algoritme Trader MT4 die standaard uitgeschakeld staat. Door het in- en uitschakelen van signaal providers, kunnen traders de richting van hun portfolio bepalen samen met het gebruik van andere instellingen.

 4. BinaryOptionsRobot Ondersteuning Informatie

  Binary Options Robot ondersteuning is voornamelijk beschikbaar via live chat, in het Engels. Bereikbaar op werkdagen 08:00-16:00 GMT / Londen tijdzone. De klanten service is behulpzaam en gereed om alle vragen van klanten te beantwoorden. Zoals altijd adviseren wij handelaren om een kijkje te nemen op de FAQ pagina alvorens contact op te nemen met de klanten service aangezien veel vragen daar reeds beantwoord zijn. Mocht de klanten service live chat niet online zijn, kunnen handelaren altijd gebruik maken van het contactformulier. In onze ervaring beantwoorde klantenservice emails binnen 48 uur op doorsnee werkdagen.

 5. BinaryOptionsRobot Bankieren en Bedrijf Informatie

  Storten bij makelaars via de Binary Options Robot heeft bewezen echt eenvoudig te zijn. Na het openen van een account bij een makelaar via het Robot Dashboard (door enkel de valuta en een wachtwoord te selecteren) kunnen handelaren klikken op de ‘deposit’ knop en belanden daarmee op het controle paneel van de makelaar, waar ze verder de keuze kunnen maken uit  betalingsmethodes en het stortings bedrag.

  Handelaren moeten natuurlijk wel eerst inloggen op de makelaar site voordat een storting gemaakt kan worden. Gebruikersnaam is het e-mailadres en wachtwoord is wat er eerder gekozen werd bij het openen van het account via het Robot Dashboard. Na het storten, kunnen handelaren terugkeren naar het Binary Options Robot Dashboard en het venster sluiten.

   

 6. Uw vermogen zou in gevaar kunnen zijn

Top 10 Makelaars Lijst

 • Makelaar
 • Min. Storting
 • Max Rendement
 • Recensies
 • small logo picture
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
 • iqoption logo 200
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
Uw vermogen zou in gevaar kunnen zijn