CySEC Trekt Vergunning in van EZtrader
Marja De Klerk
Dit was nadat Fair Binary Options al enige tijd handelaren waarschuwde over de gevaren bij het registreren met EZtrader. Dit is opnieuw een bevestiging van onze ongeëvenaarde inzet in het bevorderen van eerlijkheid in de binaire opties industrie. Alleen eersteklas klantenservice is toegestaan en oplichters worden blootgesteld! Terwijl een CySEC licentie in zin een betere... Lees Verder
Dit was nadat Fair Binary Options al enige tijd handelaren waarschuwde over de gevaren bij het registreren met EZtrader. Dit is opnieuw een bevestiging van onze ongeëvenaarde inzet in het bevorderen van eerlijkheid in de binaire opties industrie. Alleen eersteklas klantenservice is toegestaan en oplichters worden blootgesteld! Terwijl een CySEC licentie in zin een betere controle van makelaars garandeert, is de EZtrader zaak een voorbeeld waarom het enige tijd kan duren voordat  toezichthouders kunnen ingrijpen. Fair Binary Options was een van de eerste die waarschuwde over negatieve ervaringen met EZtrader. De overtredingen van het eerlijk behandelen van klanten waren onder andere handelen namens de klant, wat niet toegestaan is en fondsen niet vrijgeven. U kunt hier meer informatie lezen over een dergelijk geval waar onze website geprobeerd heeft de cliënt te helpen. Nu heeft CySEC het wangedrag van EZTrader erkend en uiteindelijk hun licentie ingetrokken. In de tussentijd is deze makelaar erin geslaagd veel schade aan te richten, dus de actie van CySEC kwam een beetje laat vinden wij. Maar zoals eerder gezegd, dit is bewijs van de integriteit van Fair Binary Options in de binaire opties industrie. In feite heeft CySEC de vergunning van EZtrader’s moederbedrijf ingetrokken, WGM Services Ltd. Vanwege vermoedelijke ernstige schendingen van de Investment Services and Activities and Regulated Markets Law. WGM wordt vermoed niet één, maar drie secties van de voornoemde wet te hebben overtreden. Schendingen in kwestie zijn in verhouding met  fundamentele operationele vereisten waaronder Klanten Fondsen, deel IV  van de wet ‘Bescherming van Klanten Fondsen,' richtlijn DI144-2007-01 van 2012. Twee andere schendingen vallen onder: Artikel  67, 'Eigen Vermogen ', van de wet en richtlijn DI144-2007-05 van 2012 inzake de kapitaaltoereikendheid van beleggingsondernemingen. Artikel  69, 'CIF grote posities', van de wet en paragraaf 8, deel ΙΙΙ van de richtlijn DI144-2007-06 voor CIF van 2012 op grote posities. Sindsdien, volgens de aankondiging van de Commissie (PDF), mag WGM Services Ltd geen beleggingsdiensten / activiteiten meer uitvoeren en is verplicht alle open posities in verband met contracten met klanten te sluiten. Indien een klant dit wenst, alle fondsen en rendementen uit te betalen. Wij adviseren alle handelaars nogmaals geen fondsen te deponeren bij EZtrader. Natuurlijk zijn alle lezers uitgenodigd om eventuele onregelmatigheden die zij ervaren met een van onze makelaars te melden aan Fair Binary Options.

CySEC Trekt Vergunning in van EZtrader

Dit was nadat Fair Binary Options al enige tijd handelaren waarschuwde over de gevaren bij het registreren met EZtrader. Dit is opnieuw een bevestiging van onze ongeëvenaarde inzet in het bevorderen van eerlijkheid in de binaire opties industrie. Alleen eersteklas klantenservice is toegestaan en oplichters worden blootgesteld!

Terwijl een CySEC licentie in zin een betere controle van makelaars garandeert, is de EZtrader zaak een voorbeeld waarom het enige tijd kan duren voordat  toezichthouders kunnen ingrijpen. Fair Binary Options was een van de eerste die waarschuwde over negatieve ervaringen met EZtrader. De overtredingen van het eerlijk behandelen van klanten waren onder andere handelen namens de klant, wat niet toegestaan is en fondsen niet vrijgeven. U kunt hier meer informatie lezen over een dergelijk geval waar onze website geprobeerd heeft de cliënt te helpen.

Nu heeft CySEC het wangedrag van EZTrader erkend en uiteindelijk hun licentie ingetrokken. In de tussentijd is deze makelaar erin geslaagd veel schade aan te richten, dus de actie van CySEC kwam een beetje laat vinden wij. Maar zoals eerder gezegd, dit is bewijs van de integriteit van Fair Binary Options in de binaire opties industrie.

In feite heeft CySEC de vergunning van EZtrader’s moederbedrijf ingetrokken, WGM Services Ltd. Vanwege vermoedelijke ernstige schendingen van de Investment Services and Activities and Regulated Markets Law. WGM wordt vermoed niet één, maar drie secties van de voornoemde wet te hebben overtreden.

cysec-300x121Schendingen in kwestie zijn in verhouding met  fundamentele operationele vereisten waaronder Klanten Fondsen, deel IV  van de wet ‘Bescherming van Klanten Fondsen,’ richtlijn DI144-2007-01 van 2012. Twee andere schendingen vallen onder: Artikel  67, ‘Eigen Vermogen ‘, van de wet en richtlijn DI144-2007-05 van 2012 inzake de kapitaaltoereikendheid van beleggingsondernemingen. Artikel  69, ‘CIF grote posities’, van de wet en paragraaf 8, deel ΙΙΙ van de richtlijn DI144-2007-06 voor CIF van 2012 op grote posities.

Sindsdien, volgens de aankondiging van de Commissie (PDF), mag WGM Services Ltd geen beleggingsdiensten / activiteiten meer uitvoeren en is verplicht alle open posities in verband met contracten met klanten te sluiten. Indien een klant dit wenst, alle fondsen en rendementen uit te betalen. Wij adviseren alle handelaars nogmaals geen fondsen te deponeren bij EZtrader.

Natuurlijk zijn alle lezers uitgenodigd om eventuele onregelmatigheden die zij ervaren met een van onze makelaars te melden aan Fair Binary Options.

Uw vermogen zou in gevaar kunnen zijn

Top 10 Makelaars Lijst

 • Makelaar
 • Min. Storting
 • Max Rendement
 • Recensies
 • small logo picture
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
 • iqoption logo 200
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
Uw vermogen zou in gevaar kunnen zijn