Fair Binary Options, winnaar van de ‘Best Binary Website’ iGB Onderscheiding in 2014 & 2015, is dit jaar wederom genomineerd!

Fair Binary Options heeft twee jaar op rij de iGB Onderscheiding gewonnen. In 2014 en in 2015 werd onze website door kenners van de industrie gekroond tot Beste Binaire Website. En nu zijn wederom genomineerd – voor de iGB Best Finance Website Onderscheiding 2016. De nieuwe categorie voor de Beste Financiële Website komt voort uit de samenvoeging van de Binary en Forex in één. Het is een enorme eer om, samen met de 6 beste websites voor de financiële industrie, opgenomen te zijn in deze lijst. Het stimuleert ons om verder te gaan en sneller te groeien. Daarom kijken wij er naar uit om de prijsuitreiking bij te wonen op 4 februari. Hieronder kun je het moment bekijken waarop we vorig jaar de Best Binary Website Onderscheiding in ontvangst namen.


video-logo

Hoewel het een enorme eer is, geeft het ook veel verantwoordelijkheid. Naar onze vakgenoten toe, die ons de prijs hebben toegekend, is het de uitdaging om sneller vooruit te gaan om de industrie vóór te blijven, zoals wij altijd hebben gedaan. Naar onze klanten is het de verantwoordelijkheid om te blijven vasthouden aan onze uitgangspunten en waardes.

Wij proberen handelaren van de beste informatie te voorzien, bij te staan wanneer ze zijn opgelicht door een makelaar en ze te ondersteunen om hun geld terug te krijgen. Ook willen wij klanten voorbereiden zodat ze weten hoe ze oplichters kunnen vermijden. Wij denken dat we, door dit te doen, aan de wensen van elke klant voldoen. Daarom vragen wij géén vergoeding voor onze diensten.

Deze baanbrekende werkwijze, evenals de waardes die we hanteren bij het aanbieden van deze website, zijn de belangrijkste redenen waarom Fair Binary Options de afgelopen twee jaar de prijs voor Beste Binaire Website heeft ontvangen. Hoewel de erkenningen mooi zijn, is er nog steeds veel ruimte voor verbetering van onze website en de binaire opties industrie. Daarom was 2015 wederom een jaar van veranderingen voor Fair Binary Options omdat we graag voorop wilde blijven en omdat we meer wilde doen dan dat we voorheen hadden gedaan.

Wat is de iGB Onderscheiding en wat houd het in?

De uitrijking van de iGB Onderscheiding is een speciaal evenement tijdens de jaarlijkse Londense Partner Conference en waar bedrijven uit de online handel en online spelletjes industrie tezamen komen. Het winnen van een iGB Onderscheiding is de meest prestigieuze prestatie die Fair Binary Options kan behalen omdat de jury bestaat uit bekende experts in hun vakgebied.
igb-awards

Omdat ons leven steeds meer online plaatsvindt word het steeds belangrijker voor binaire opties  websites om hun bezoekers de werkelijke waarde en relevante informatie te bieden zodat hun activiteiten online zo veilig en nuttig mogelijk worden gemaakt. Fair Binary Options streeft ernaar om de beste en veiligst mogelijk informatie over binaire handel in opties en binaire optie-diensten aan te bieden aan klanten.

De erkenning met een iGB Onderscheiding is een bevestiging dat we onze belofte, om de handelservaring voor iedereen zo veilig en zo leuk mogelijk te maken, nakomen. Het winnen van de enige twee “Best Binary Website” onderscheidingen die ooit zijn uitgereikt, en het feit dat we nu genomineerd zijn voor de nieuwe (en enige) Best Financiële Website onderscheiding, toont de opmerkelijke betrouwbaarheid aan die we alleen konden bereiken door te geloven in een aantal waarden die de kern vormen van elke beslissing die we nemen.

Fair Binary Options waarden

De naam van onze website zegt al veel over waar we in geloven. Het feit dat eerlijkheid vaak ver te zoeken is in de binaire opties industrie, was één van de belangrijkste drijfveren voor het bouwen van deze website en de door-ontwikkeling ervan door de jaren heen. We zijn ervan overtuigd dat de transparantie in de binaire opties industrie kan worden verbeterd en dat we een actieve speler moeten zijn om te vechten voor de rechten van de klanten. Onze waarden zijn transparantie, eerlijkheid en integriteit.

Stappen nemen om klanten te helpen

Wanneer een binaire opties makelaar een opname van een klant weigert zonder daarbij de zakelijke zorgvuldigheid te volgen, zullen we ingrijpen om de klant te helpen zodra we worden benaderd en zodra we in staat zijn om te controleren of de klant echt hulp nodig heeft. We voelen ons verplicht en vereerd om iets terug te doen aan de Binaire handelsgemeenschap zonder daarvoor iets in rekening te brengen.

“Iedereen is vrij om contact met ons op te nemen zodat we de  zaak kunnen bekijken en deze, hopelijk, zo spoedig mogelijk kunnen oplossen.

We hebben een speciaal e-mailadres dat dagelijks door toegewijd personeel wordt bekeken. Zij staan regelmatig met makelaars en onze leden in contact om te proberen te bemiddelen tussen makelaars en handelaren. Hoewel we begrijpen dat niet alle makelaars gereguleerd zijn, beschouwen wij beslissingen van de regulator als een benchmark voor aanvaardbaar gedrag.

We brengen ook oneerlijke praktijken onder de aandacht die niet onder de huidige regelgeving vallen. We worden vaak benaderd door tussenpersonen die ons vragen om hun duistere praktijken te vergeten zodat ze samen zaken kunnen doen. We hebben dergelijke voorstellen altijd geweigerd omdat we weten dat aandringen op eerlijkheid de enige manier is om deze industrie op de lange termijn zelf-redzaam te maken.

Tijdens de tweede helft van 2015 hebben we op meer dan 600 verzoeken om bijstand of informatie gereageerd. Dat is bijna 4 per dag. Gelukkig gingen niet alle verzoeken over hulp bij oplichters. Onze toegewijd ondersteunend personeel helpt ook met het oplossen van andere kwesties en vragen die handelaren kunnen hebben.

De transparantie in de industrie verhogen

Fair Binary Options

Hoewel het helpen van individuele klanten die zijn opgelicht belangrijk is, is het nog belangrijker om ervoor te zorgen dat iedereen weet welke binaire opties dienstverleners moet worden vermeden. Voorkomen is, in veel opzichten, beter dan proberen op te treden wanneer de fraude eenmaal is gepleegd. Daarom zijn onze oproepen tot transparantie belangrijk bij het bepalen van het ontwerp en de inhoud van de website.

Natuurlijk dienen de klanten te weten welke diensten zij moeten vermijden. Daarvoor hebben we speciale onderdelen van de website ontwikkeld. We hebben regelmatig onze ervaringen gepubliceerd  door middel van beoordelingen, gidsen en nieuwsberichten en waarin we de makelaar beschrijven die vermeden moet worden of hoe men hun, doorgaans, vage termen en voorwaarden moet lezen.

Onze beoordelingen bevatten informatie over bonusregels, mogelijke problemen met betrekking tot de omzet-vereisten en informatie met betrekking tot opnames en stortingen. Wanneer wij van mening zijn dat de algemene voorwaarden ongunstig zijn voor de handelaren, met name wanneer het gaat om bonussen, dan zullen wij dat rapporteren.

Ons gidsen-deel bevat, afgezien van vele handelsgerelateerde onderwerpen, ook informatie over
• oplichtingen met binaire opties en manieren om ze te vermijden,
• informatie over de regelgeving met betrekking tot binaire opties,
• klachten van de toezichthouder
• verduidelijking van de opname-opties.

Onze content bevat ook informatie omtrent veiligheid en transparantie die nuttig is voor handelaren. De nieuwssectie laat handelaren regelmatig weten van veranderingen in de regels voor de handel, uitspraken van de toezichthouders en over fraudegevallen bij binaire opties die we behandeld hebben.

Toegevoegde waarde bij web ontwikkeling

De afgelopen twee jaar hebben we een groot aantal wijzigingen in het ontwerp van onze website doorgevoerd om ervoor te zorgen dat het goed past bij onze missie. Klanten letten niet altijd even goed op als dat ze eigenlijk zouden moeten doen. We begrijpen echter dat veel van hen niet altijd uitvoerig onderzoek doet of dat ze simpelweg niet in staat zijn om de informatie te vinden die ze zoeken.

Onze boodschap wereldwijd verspreiden

Fair Binary Options Local Country Sites

In 2014 zijn we één van de grootste veranderingen in de geschiedenis Fair Binaire Options begonnen. De website moest een netwerk van meertalige diensten worden die onze gratis hulp en informatie aan de klant, wanneer die het slachtoffer zou zijn geworden van fraude, uit te breiden naar miljoenen over de hele wereld die niet bedreven zijn in het Engels. We hebben 17 lokale versies aan Fair Binaire Options toegevoegd waarmee ons klantenbestand met meer dan één miljard internetgebruikers voor wie Engels niet de moedertaal is, werd uitgebreidt.

We zien dat dit een verschil heeft gemaakt, aangezien de lokale versies van onze website tot een stijging in het aantal bezoekers van onze website heeft geleidt. De vraag is nog steeds hoog en we krijgen van over heel de wereld verzoeken voor ondersteuning. Klachten uit Zweden, Italië, Polen zijn slechts een aantal van de meest recente gevallen waar we meldingen van fraude hebben gezien en waar we actie hebben ondernomen op basis van een niet-Engelstalig rapport over fraude.

Tijdens de tweede helft van 2015 hebben we een nieuwe Engelstalige website toegevoegd die speciaal voor de Nieuw-Zeelandse markt is. Ook werden er tijdens deze periode nieuwe lokale pagina’s in het Roemeens en Litouwse gelanceerd. Verder hebben we onze lokale versies verbeterd door meer informatie toe te voegen en nieuwe functies te implementeren die klanten waarschuwen voor oplichting.

Zorgen dat onze klanten altijd veilig zijn

Making sure customers are always safe trading Binary OptionsWaar we in het verleden bij onze fraudebestrijding zwaar hebben geleund op individuele gevallen, zijn onze nieuwste functies ontworpen om problemen aan te pakken van klanten die niet altijd weten dat de service die ze willen gebruiken, mogelijk oplichterij is. We dachten dat er een betere manier moest zijn om hen te waarschuwen over de gevaren. Daarom hebben wij een reeks wijzigingen in onze website doorgevoerd om hen te waarschuwen.

 

Zwartelijst en valstrikken deel

blacklist
Onze oplichtingsverslagen zijn nu onderdeel van de nieuwe Zwarte lijst en Valstrik secties. Klanten hoeven niet te zoeken om te zien of de makelaar op de zwarte lijst staat of niet. De lijsten in deze secties tonen snel de info die klanten nodig zouden kunnen hebben om te zien waarom ze de makelaar en het gerelateerde bedrijf dat het merk voert, moeten vermijden.

Geavanceerde waarschuwingen op de site

We hebben er ook voor gezorgd dat, zelfs wanneer ze proberen om de frauduleuze diensten te bereiken, een waarschuwing hen zal waarschuwen en hen zal leiden naar een aanbieder met een bewezen veilige historie en die géén onopgeloste klachten heeft. Door oplichters uit onze lijst te verwijderen zorgen wij er voor dat klanten nuttige informatie krijgen over deze gevaarlijke aanbieders voordat ze fouten begaan die hen mogelijk geld kunnen kosten.

Beoordelingen bevatten ook andere hints zoals het gekleurde vakje onder de introductie die duidelijk maakt dat de makelaar door Fair Binaire Options niet wordt aanbevolen voor de handel. Wij geloven dat deze, samen met andere maatregelen die we hebben genomen in onze voortdurende poging om klanten te helpen, het belangrijkste is met betrekking tot de kwaliteit van Fair Binaire Options. Door te voorzien in wat de klanten daadwerkelijk willen is de enige manier om op lange termijn succesvol te worden. We hebben kosteloos klanten geholpen die niet waren doorverwezen via  onze site en ook hebben we klanten gratis geholpen die problemen hadden met diensten waar we geen banden mee hadden.

We zullen elke bedrijf in de binaire opties industrie, die niet voldoet aan de regels voor het goed zaken doen en die fraudeert, op de zwarte lijst zetten. Dit is de belangrijkste toegevoegde waarde die wij bieden. Vaak gaat dat tegen aanzienlijke kosten met betrekking tot onze eigen middelen. Maar we zien het als een investering in de industrie en een investering in de toekomst.

Top 10 Makelaars Lijst

 • Makelaar
 • Min. Storting
 • Max Rendement
 • Recensies
 • small logo picture
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
 • iqoption logo 200
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
Uw vermogen zou in gevaar kunnen zijn