NextOption Scam Gebruikt Gestolen Gegevens
Marja De Klerk
Recentelijk vond er een reeks gevallen plaats waarin binaire opties handelaren opgebeld werden door een vertegenwoordiger van een binaire opties makelaar waarbij zij niet geregistreerd stonden. Onlangs bleek dat deze makelaars nu ook contact opnemen met diverse klanten per e-mail. Eén van deze makelaars is NextOption. NextOption’s scam zou onopgemerkt gebleven zijn als één van... Lees Verder
Recentelijk vond er een reeks gevallen plaats waarin binaire opties handelaren opgebeld werden door een vertegenwoordiger van een binaire opties makelaar waarbij zij niet geregistreerd stonden. Onlangs bleek dat deze makelaars nu ook contact opnemen met diverse klanten per e-mail. Eén van deze makelaars is NextOption. NextOption’s scam zou onopgemerkt gebleven zijn als één van onze eigen medewerkers niet een e-mail van hen had ontvangen, ondanks nooit te hebben geregistreerd met hen. Dit maakt deze NextOption scam zeer ernstig omdat het gaat om data- en privacy inbreuk en ander illegaal gedrag. De NextOption recensie zal binnenkort beschikbaar zijn op de Fair Binary Options (FBO) website met als doel klanten te waarschuwen voor deze scam.  Fair Binary Options heeft al het mogelijke gedaan om de privacy van beide onze klanten en ons eigen personeel te beschermen tegen een dergelijke scam. We zullen deze zaak verder volgen en een NextOption recensie plaatsen met de relevante waarschuwingen. Alle handelaren zouden moeten weten over deze NextOption oplichterij. Zie hier een foto van de ongewenste e-mail. Aangezien onze collega nooit zichzelf heeft geregistreerd met NextOption, de website bezocht of een recensie geschreven over NextOption, ziet het er na uit dat deze louche makelaars gestolen databases kopen, beide actieve en inactieve accounts. Deze NextOption scam moet niet onderschat worden omdat het de reputatie van de gehele binaire opties industrie kan vernietigen en veel van wat Fair Binary Options en vergelijkbare sites al jaren zo hard voor werken - een transparante en eerlijke behandeling van alle binaire opties handelaren. De illegale activiteiten van NextOption scam ruïneert de goede reputatie van alle makelaars. Gegevensbescherming moet serieus worden genomen, omdat dit de basis vormt voor het vertrouwen tussen makelaars en hun klanten. Mensen spammen met ongewenste e-mail en telefoontjes is illegaal en alles behalve een goede praktijk in elk bedrijf. Dit soort gedrag zal in onze NextOption recensie worden vermeld. Het beste wat wij kunnen doen is onze lezers adviseren enkel zaken te doen met FBO goedgekeurde makelaars voor een goede binaire opties handels ervaring en gegevensbescherming zonder spam. Hiervoor bevelen wij Banc De Binary aan.

NextOption Scam Gebruikt Gestolen Gegevens

Recentelijk vond er een reeks gevallen plaats waarin binaire opties handelaren opgebeld werden door een vertegenwoordiger van een binaire opties makelaar waarbij zij niet geregistreerd stonden. Onlangs bleek dat deze makelaars nu ook contact opnemen met diverse klanten per e-mail. Eén van deze makelaars is NextOption. NextOption’s scam zou onopgemerkt gebleven zijn als één van onze eigen medewerkers niet een e-mail van hen had ontvangen, ondanks nooit te hebben geregistreerd met hen. Dit maakt deze NextOption scam zeer ernstig omdat het gaat om data- en privacy inbreuk en ander illegaal gedrag.

De NextOption recensie zal binnenkort beschikbaar zijn op de Fair Binary Options (FBO) website met als doel klanten te waarschuwen voor deze scam.  Fair Binary Options heeft al het mogelijke gedaan om de privacy van beide onze klanten en ons eigen personeel te beschermen tegen een dergelijke scam. We zullen deze zaak verder volgen en een NextOption recensie plaatsen met de relevante waarschuwingen. Alle handelaren zouden moeten weten over deze NextOption oplichterij. Zie hier een foto van de ongewenste e-mail.

nextoption_scam

Aangezien onze collega nooit zichzelf heeft geregistreerd met NextOption, de website bezocht of een recensie geschreven over NextOption, ziet het er na uit dat deze louche makelaars gestolen databases kopen, beide actieve en inactieve accounts. Deze NextOption scam moet niet onderschat worden omdat het de reputatie van de gehele binaire opties industrie kan vernietigen en veel van wat Fair Binary Options en vergelijkbare sites al jaren zo hard voor werken – een transparante en eerlijke behandeling van alle binaire opties handelaren.

De illegale activiteiten van NextOption scam ruïneert de goede reputatie van alle makelaars. Gegevensbescherming moet serieus worden genomen, omdat dit de basis vormt voor het vertrouwen tussen makelaars en hun klanten. Mensen spammen met ongewenste e-mail en telefoontjes is illegaal en alles behalve een goede praktijk in elk bedrijf. Dit soort gedrag zal in onze NextOption recensie worden vermeld.

Het beste wat wij kunnen doen is onze lezers adviseren enkel zaken te doen met FBO goedgekeurde makelaars voor een goede binaire opties handels ervaring en gegevensbescherming zonder spam. Hiervoor bevelen wij Banc De Binary aan.

Uw vermogen zou in gevaar kunnen zijn

Top 10 Makelaars Lijst

 • Makelaar
 • Min. Storting
 • Max Rendement
 • Recensies
 • small logo picture
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
 • iqoption logo 200
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
Uw vermogen zou in gevaar kunnen zijn